A hajrában kapott góllal szenvedett vereséget a Szolnok

Megosztás

Nem sikerült ponttal távozni Pécsről, a 88. percben újra vezetést szerzett a hazai csapat, amire már nem sikerült válaszolni a tizenegyesek meccsén.

LABDARÚGÓ NB II
31. FORDULÓ

PÉCSI MFC–SZOLNOKI MÁV 2–1 (1–0)
Pécs, 
PMFC Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Németh Ádám (Aradi József, Kovács II. Gábor)
PMFC: Helesfay – Króner, Rácz L., Preklet, Katona – Grabant (Németh M., 88.), Futó, Bartha (Tölgyesi, 58.), Hegedűs (Kónya, a szünetben) – Geiger (Tihanyi, 58.), Adamcsek (Bajner, 66.). Vezetőedző: Vas László
Szolnok: Molnár-Farkas – Szekszárdi (Irmes, a szünetben), Horgosi, Kovács O., Tamás L., Kotula – Rokszin (Bárdos, 72.), Kónya M., Tisza – Csirmaz, Novák Cs.. Vezetőedző: Csábi József
Gólszerző: Adamcsek (5. perc – 11-esből), Tihanyi (88.) ill. Novák Cs. (62. – 11-esből)

ÖSSZEFOGLALÓ

Nagyszerűen kezdődött a PMFC számára a Szolnok elleni bajnoki, az 5. percben Adamcsek büntetőjével ugyanis vezetést szerzett. A folytatásban aztán egyre stabilabban állt a vendégek védelme, s kisebb helyzetekig el is jutott, gólt nem tudott szerezni a szünetig. Az első játékrész hajrájában aztán az első gól szerzője pontot is tehetett volna a meccs végére, de miután Molnár-Farkast kicselezte, mellé gurított.

A fordulás aztán már a Szolnok gólja is meglett, ekkor Novák Csanád harcolt ki egy büntetőt, s értékesítette is azt. Viszont a PMFC tartogatta a meccs csattanóját. Egy remek kiugrást követően Tihanyi gurított nyugodtan a Szolnok kapujának közepébe, s ezzel megszerezte az újonc Pécs idénybeli tizenhatodik győzelmét. (Nemzetisport.hu)

Kapcsolódó cikkek